På lager
299,00  DKK

Amarone 2015 Villa Mattielli

Duften er forførende med søde kirsebær, hindbær, hvid chokolade og masser af lækre krydderier. Smagen er intens og fyldig, og på samme tid elegant. Drik denne vin til oste, vildt, julemad eller som en lille oplevelse i sig selv. Blød og ultraelegant Amarone. 

Efter den manuelle høst lufttørres druerne i 4-5 måneder, hvorefter de gennemgår en lang gæring på 45 dage. Dette sikrer optimal udtræk af smag og fylde. På trods af den lange tørring og gæring, er Mattiellis vine aldrig tunge eller klodsede. Tværtimod formår de to talentfulde søstre år efter år at frembringe vine med stor fylde, finesse og elegance, i en stil man fristes til at kalde feminin. Vinen lagres i minimum  to år på træfade i henhold til DOCG lovgivningen. 

Villa Mattielli er en familieejet vingård i Veneto. Det er de to søstre Roberta og Valeria som idag driver vingården grundlagt af deres far. Villa Mattielli  ejer 15 hektar vinmarker på de bedst belliggende skråninger i Soave og Valpolicella. Roberta og Valeria bruger deres viden om moderne vinfremstilling i kombination med traditionerne lært af deres far.

 

Specifikationer
Varenr.102100
ProducentVilla Mattielli
Flasker pr. kasse6
Drue50% Corvina, 30% Corvinone, 15% Rondinella og 5% Oseleta
Årgang2015
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.
Alkohol15 %
OmrådeVeneto
LandItalien
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.