McManis Petite Sirah 20017

Varenummer: 105028
Normalpris DKK 125,00
Fra DKK 109,75
Ved Køb af
Varenr.
Stk. pris
1
105028
DKK 125,00
12
105028
DKK 109,75
Beskrivelse

Detaljer

Denne vin har en dyb violet farve. Duften besidder aromaer af modne boysenbær, solbær og brombær. Det er en vin, som har en fed konsistens og den er særdeles rig på de modne bæraromaer, som også er i duften. Man finder fint krydrede noter i en komplekse smag. Afslutningen er elegant og vedvarende.

Vinen er lavet på Petite Sirah druer med en smule Petite Sirah and et par procent Teroldego. Det er almindeligt i amerikanske vine at tilføre ekstra nuancer til vinen ved at bruge en lille smule af andre druesorter end den der fremhæves på etiketten. Efter 7-9 dages fermentering sammen med drueskindet, blev mosten presset og vinen fortsatte derefter gæringen ståltanken. Vinen har efterfølgende lagret i 6 måneder på både nye og gamle franske og amerikanske egetræsfade.


McManis Family Vineyards blev grundlagt af Jamie og Ron McManis i 1990 og er beliggende i Ripon ved San Joaquin og Stanislaus Rivers. McManis Family Vineyards ejer over 400 hektar vinmarker og i 1997 investerede de i et helt nyt stateof-the-art" winery for at maksimere den i forvejen høje kvalitet. Nybygningen har da også vist sig at være en særdeles god investering, i form af talrige præmieringer af deres vine.

McManis’ vision er, at producere de fineste vine. Hvert eneste trin i produktionsprocessen og hver eneste forretningsmæssige beslutning overvejes ganske nøje for ikke, at gå på kompromis med den høje kvalitet. Dette resulterer da også i, at McManis’ vine er fantastiske, behagelige og fint afrundede vine, hvor man virkelig får "value for money"."

Specifikationer
ProducentMcManis Family Vineyards
LandUSA
OmrådeCalifornien
Årgang2017
DruePetite Sirah og lidt Tannat
Alkohol13,5%
Flasker pr. kasse12
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.