2017 McManis Petite Sirah

Varenummer: 1184
Normalpris DKK 125,00
Fra DKK 109,75
Ved Køb af
Varenr.
Stk. pris
1
1184
DKK 125,00
12
1184
DKK 109,75

Denne vin har en dyb violet farve. Duften besidder aromaer af modne boysenbær, solbær og brombær. Det er en vin, som har en fed konsistens og den er særdeles rig på de modne bæraromaer, som også er i duften. Afslutningen er elegant og vedvarende.


Beskrivelse

Detaljer

Vinen er lavet 100% på Petite Sirah druer. Efter 7-9 dages fermentering sammen med drueskindet, blev mosten presset og vinen fortsatte derefter gæringen ståltanken. Vinen har efterfølgende lagret i 6 måneder på både nye og gamle franske og amerikanske egetræsfade.

Årgang 2015: Best Buy - Wine Enthusiast


McManis Family Vineyards blev grundlagt af Jamie og Ron McManis i 1990 og er beliggende i Ripon ved San Joaquin og Stanislaus Rivers. McManis Family Vineyards ejer over 400 hektar vinmarker og i 1997 investerede de i et helt nyt stateof-the-art" winery for at maksimere den i forvejen høje kvalitet. Nybygningen har da også vist sig at være en særdeles god investering, i form af talrige præmieringer af deres vine.

McManis’ vision er, at producere de fineste vine. Hvert eneste trin i produktionsprocessen og hver eneste forretningsmæssige beslutning overvejes ganske nøje for ikke, at gå på kompromis med den høje kvalitet. Dette resulterer da også i, at McManis’ vine er fantastiske, behagelige og fint afrundede vine, hvor man virkelig får "value for money"."

Specifikationer