På lager
129,00 DKK
  • Pris pr. stk. v/12 stk. 115,00 DKK

McManis Zinfandel 2020

Flotte aromaer af hindbær og jordbær. Noter af karamelliseret sukker og vanille er også til stede. Vinen er rig, blød og cremet i munden, og de aromaer, som duften besidder, findes ligeledes i smagen. Vinen kan nydes nu. Servér vinen til f.eks. retter med oksekød (gerne grillet) eller til krydrede pastaretter.

Vinen har lagret i 4 - 6 måneder på franske og amerikanske egetræsfade (både nye og ældre fade).

Typisk for mange amerikanske vine er der brugt en lille del af andre druesorter for at tilføre ekstra nuancer til vinen. Hér er brugt en smule Petite Sirah og Tannat.

McManis Family Vineyards blev grundlagt af Jamie og Ron McManis i 1990 og er beliggende i Ripon ved San Joaquin og Stanislaus Rivers. McManis Family Vineyards ejer over 400 hektar vinmarker og i 1997 investerede de i et helt nyt stateof-the-art" winery for at maksimere den i forvejen høje kvalitet. Nybygningen har da også vist sig at være en særdeles god investering, i form af talrige præmieringer af deres vine.

McManis’ vision er, at producere de fineste vine. Hvert eneste trin i produktionsprocessen og hver eneste forretningsmæssige beslutning overvejes ganske nøje for ikke, at gå på kompromis med den høje kvalitet. Dette resulterer da også i, at McManis’ vine er fantastiske, behagelige og fint afrundede vine, hvor man virkelig får "value for money".

Specifikationer
Varenr.105027
ProducentMcManis Family Vineyards
Flasker pr. kasse12
Passer tilOkse, grill, julemad
StilBlød og frugtrig
DrueZinfandel, få % Petite Sirah og Tannat
Årgang2020
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.
Alkohol14 %
OmrådeLodi, Californien
LandUSA
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:McManis Zinfandel 2020
Din bedømmelse
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.