2017 McManis Zinfandel

Varenummer: 1182
Normalpris DKK 125,00
Fra DKK 109,75
Ved Køb af
Varenr.
Stk. pris
1
1182
DKK 125,00
12
1182
DKK 109,75

Flotte aromaer af hindbær og jordbær. Noter af karamelliseret sukker og vanille er også til stede. Vinen er rig, blød og cremet i munden, og de aromaer, som duften besidder, findes ligeledes i smagen. Vinen kan nydes nu. Servér vinen til f.eks. retter med oksekød (gerne grillet) eller til krydrede pastaretter.


 


Beskrivelse

Detaljer

Denne vin har en dyb violet farve og besidder flotte aromaer af hindbær og jordbær. Noter af karamelliseret sukker og vanille er også til stede. Vinen er rig, blød og cremet i munden, og de aromaer, som duften besidder, findes ligeledes i smagen. Vinen kan nydes nu. Servér vinen til f.eks. retter med oksekød (gerne grillet) eller til krydrede pastaretter.

 

Vinen har lagret i 4 - 6 måneder på franske og amerikanske egetræsfade (både nye og ældre fade).

Årgang 2009:
Sølvmedalje / SF Chronicle Wine Competition.
Årgang 2008:
Guldmedalje (Best of Class) / LA International Wine Competition.
Sølvmedalje / California State Fair.
Sølvmedalje / Houston International Wine Competition.

McManis Family Vineyards blev grundlagt af Jamie og Ron McManis i 1990 og er beliggende i Ripon ved San Joaquin og Stanislaus Rivers. McManis Family Vineyards ejer over 400 hektar vinmarker og i 1997 investerede de i et helt nyt stateof-the-art" winery for at maksimere den i forvejen høje kvalitet. Nybygningen har da også vist sig at være en særdeles god investering, i form af talrige præmieringer af deres vine.

McManis’ vision er, at producere de fineste vine. Hvert eneste trin i produktionsprocessen og hver eneste forretningsmæssige beslutning overvejes ganske nøje for ikke, at gå på kompromis med den høje kvalitet. Dette resulterer da også i, at McManis’ vine er fantastiske, behagelige og fint afrundede vine, hvor man virkelig får "value for money"."

Specifikationer
ProducentMcManis
LandUSA
DrueZinfandel
StillBlød og frugtrig
Passer tilOkse, grill, julemad
Flasker pr. kasse12
Flaskestr.75 cl.