Ripasso San Giacomo 2017 Villa Mattielli

Varenummer: 102106

På lager

Normalpris DKK 149,00
Fra DKK 119,75
Ved Køb af
Varenr.
Stk. pris
1
102106
DKK 149,00
6
102106
DKK 119,75
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

93P - Luca Maroni. 92P - Gilbert & Gaillard. Gold - Sommelier WA. Bronze - Decanter


Op af glasset vælter friske røde bær akkompagneret af et let tørret, krydret præg fra de tørre druer. Smagen er fyldig, men bevarer en lækker friskhed og en flot syre der balancerer den svage druesødme. Vinen kan drikkes fra frigivelse, men kan med fordel dekanteres eller iltes en times tid inden brug.

Villa Mattiellis Ripasso er lavet på en grundvin bestående af deres Valpolicella Superiore, som har eftergæret på drueskallerne fra deres Amaroner, hvorefter den lagres på store slavonske træfade, for at blødgøre tanninerne og give en fyldig og saftig karakter. Villa Mattielli er en familieejet vingård i Veneto. Det er de to søstre Roberta og Valeria som idag driver vingården grundlagt af deres far. Villa Mattielli  ejer 15 hektar vinmarker på de bedst belliggende skråninger i Soave og Valpolicella. Roberta og Valeria bruger deres viden om moderne vinfremstilling i kombination med traditionerne lært af deres far.


Valpolicella er den vinøse hovedstad i Veneto i Nordøstitalien, hvorfra nogle af landets største vine udspringer. Klimaet er lunt, med lange milde somre, hvorfor der kan laves elegante, frugtdrevne vine i området. Samtidig gør unikke klimatiske forhold, at lufttørring af druer kan skabe fyldige, rige og intense vine med stor fylde og kompleksitet
Specifikationer
ProducentVilla Mattielli
LandItalien
OmrådeVeneto
Årgang2019
Drue60% Corvina, 20% Corvinone, 20% Rondinella
Alkohol14 %
Flasker pr. kasse6
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.