På lager
149,00  DKK
  • Pris pr. stk. v/6 stk. 119,75  DKK

Ripasso San Giacomo 2019 Villa Mattielli

93P - Luca Maroni. 92P - Gilbert & Gaillard. Gold - Sommelier WA. Bronze - Decanter

Op af glasset vælter friske røde bær akkompagneret af et let tørret, krydret præg fra de tørre druer. Smagen er fyldig, men bevarer en lækker friskhed og en flot syre der balancerer den svage druesødme. Vinen kan drikkes fra frigivelse, men kan med fordel dekanteres eller iltes en times tid inden brug.

Villa Mattiellis Ripasso er lavet på en grundvin bestående af deres Valpolicella Superiore, som har eftergæret på drueskallerne fra deres Amaroner, hvorefter den lagres på store slavonske træfade, for at blødgøre tanninerne og give en fyldig og saftig karakter. Villa Mattielli er en familieejet vingård i Veneto. Det er de to søstre Roberta og Valeria som idag driver vingården grundlagt af deres far. Villa Mattielli  ejer 15 hektar vinmarker på de bedst belliggende skråninger i Soave og Valpolicella. Roberta og Valeria bruger deres viden om moderne vinfremstilling i kombination med traditionerne lært af deres far.

Valpolicella er den vinøse hovedstad i Veneto i Nordøstitalien, hvorfra nogle af landets største vine udspringer. Klimaet er lunt, med lange milde somre, hvorfor der kan laves elegante, frugtdrevne vine i området. Samtidig gør unikke klimatiske forhold, at lufttørring af druer kan skabe fyldige, rige og intense vine med stor fylde og kompleksitet
Specifikationer
Varenr.102106
ProducentVilla Mattielli
Flasker pr. kasse6
Drue60% Corvina, 20% Corvinone, 20% Rondinella
Årgang2019
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.
Alkohol14,5%
OmrådeVeneto
LandItalien
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.