2017 Cantina San Donaci, Negroamaro, Duca del Salento

Varenummer: 1013
Normalpris DKK 75,00
Fra DKK 65,00
Ved Køb af
Varenr.
Stk. pris
1
1013
DKK 75,00
6
1013
DKK 65,00
Vinen fremstår dyb, rubinrød i glasset. I næsen mødes man af friske kirsebær, hindbær og tranebær, med et krydret underlag af Balsamico og middelhavsurter. Smagen er blød og frugtrig, og meget imødekommende. Drik den til svinekød, mørkt kød, kraftfulde pastaretter eller ostebordet
Beskrivelse

Detaljer

Type
Tør, frugtig, mediumkraftig, rødvin. 75 cl. 14%

Område
Salento er den sydligste del af Puglia-regionen, i den italienske støvlehæl. Regionen er blandt Italiens varmeste, og giver de fyldigste og blødeste vine i Italien, primært på de tre blå druer Primitivo, Negroamaro og Malvasia.

Drue
100% Negroamaro

Producent
Cantina San Donaci er historien om en samling bundseriøse, ambitiøse vinbønder, der i 1930’ernes Italien, så et hidtil uudnyttet potentiale i Salentos terroir. De slog sig sammen og dannede Cantina San Donaci, der den dag idag er en topmoderne, kvalitetsbevidst producent af klassiske, syditalienske vine.

Vi har i tidens løb smagt mange (!) vine fra Syditalien, men er endnu ikke stødt på et hus, hvor man får så meget kvalitet og god smag, og slet ikke til den pris.

Vinen
Duca del Salento Negroamaro, er en klassisk, frugtdrevet, saftig og lækker vin på Negroamarodruen. Den er vinificeret på rustfri stålfade, for at bevare så meget af den friske frugt som muligt.
Specifikationer