På lager
89,00  DKK
  • Pris pr. stk. v/6 stk. 75,00  DKK

Negroamaro 2019, Duca del Salento. San Donaci

Vinen fremstår dyb, rubinrød i glasset. I næsen mødes man af friske kirsebær, hindbær og tranebær, med et krydret underlag af Balsamico og middelhavsurter. Smagen er blød og frugtrig, og meget imødekommende. Drik den til svinekød, mørkt kød, kraftfulde pastaretter eller ostebordet. Duca del Salento Negroamaro, er en klassisk, frugtdrevet, saftig og lækker vin på Negroamarodruen. Den er vinificeret på rustfri stålfade, for at bevare så meget af den friske frugt som muligt.
Salento er den sydligste del af Puglia-regionen, i den italienske støvlehæl. Regionen er blandt Italiens varmeste, og giver de fyldigste og blødeste vine i Italien, primært på de tre blå druer Primitivo, Negroamaro og Malvasia.
Cantina San Donaci er historien om en samling bundseriøse, ambitiøse vinbønder, der i 1930’ernes Italien, så et hidtil uudnyttet potentiale i Salentos terroir. De slog sig sammen og dannede Cantina San Donaci, der den dag idag er en topmoderne, kvalitetsbevidst producent af klassiske, syditalienske vine.
Vi har i tidens løb smagt mange (!) vine fra Syditalien, men er endnu ikke stødt på et hus, hvor man får så meget kvalitet og god smag, og slet ikke til den pris.
Specifikationer
Varenr.102252
ProducentCantina San Donaci
Flasker pr. kasse6
StilTør, frugtig, mediumkraftig
DrueNegroamaro
Årgang2019
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.
Alkohol13,5%
OmrådeSalento, Syditalien
LandItalien
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.