På lager
  • Pris pr. stk. v/6 stk. 75,00  DKK
Pris pr. stk.
89,00  DKK

Primitivo 2021, Duca del Salento. San Donaci

Vi har i tidens løb smagt mange (!) vine fra Syditalien, men er endnu ikke stødt på et hus, hvor man får så meget kvalitet og god smag, og slet ikke til den pris.
 
Salento Primitivo fremstår dybrød i glasset, og i duften finder man blommer, kirsebær, modne solbær og jordbær. Smagen er blød og frugtrig, med bløde tanniner og lav syre. Vinen kan bruges til kraftigere kødretter, den danske julemad eller til oste. 100% Primitivo. Vinen som er lavet på 100% Primitivo, har druens karakteristiske varme, dybe frugt. Druerne høstes i Salento i området omkring Brindisi. Den er vinificeret på rustfri ståltanke for at beholde den bløde frugt i centrum, og for at bevare friskheden.

Salento er den sydligste del af Puglia-regionen, i den italienske støvlehæl. Regionen er blandt Italiens varmeste, og giver de fyldigste og blødeste vine i Italien, primært på de tre blå druer, Primitivo, Negroamaro og Malvasia.

Cantina San Donaci er historien om en samling bundseriøse, ambitiøse vinbønder, der i 1930’ernes Italien, så et hidtil uudnyttet potentiale i Salentos terroir. De slog sig sammen og dannede Cantina San Donaci, der den dag idag er en topmoderne, kvalitetsbevidst producent af klassiske, syditalienske vine.

 

Specifikationer
Varenr.102250
ProducentCantina San Donaci
Flasker pr. kasse6
DruePrimitivo
Årgang2021
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.
Alkohol13,5%
OmrådeSalento, Syditalien
LandItalien
 

 

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.