Ribera del Duero

Ribera del Duero beliggende i den nordlige del af centralspanien, og det anses som Spaniens nok bedste og mest velrenommerede område. Vinene er baseret på druen Tempranillo, som typisk lagres på fade af amerikansk eg. Det giver vine med fylde, dybde og en raffineret, krydret smag.

pr. side

13 varer

Faldende orden

13 varer

Få de bedste smagsoplevelser fra Ribera del Duero

Klimaet i Ribera del Duero er varmt og tørt, men grundet vinmarkens relativt høje beliggenhed, har området kølige nætter der bidrager til mere syre og friskhed til vinene. Resultatet er solmodne vine med krop og fylde som samtidig har den fornødne syre til ikke at virke varme, og gør vinene lagringsdygtige.

Vi importerer fra eget hus - direkte fra Ribera del Duero

Vi har nøje udvalgt “vores eget” Ribera hus, der hedder Cornesa. Huset laver vin i hjertet af distriktet, og selvom priserne generelt er høje i området, kan du være sikker på at få vin i verdensklasse til rimelige priser. 

Hvis du elsker vine fra Ribera del Duero, kan du finde flere gode smagsoplevelser i vores eksklusive udvalg af vine fra Spanien. Du kan måske endda være heldig at finde en af de mange vine på tilbud.

Den særlige drue medvirker til den gode smag

Druen Tempranillo er blevet anvendt i Spanien gennem mange år og anses som en af de bedste druesorter i landet. Navnet henviser til det faktum, at druen typisk modnes flere uger før andre røde druesorter. Det medvirker til at give vinen den karakteristiske fylde, 

Vinene er både balancerede og koncentrerede og viser på bedste manér, hvorfor Tempranillo er populær. 

Du kan finde mange flere populære vine hos os. Vi har et af Danmarks bedste udvalg af rødvine, hvor du finder smagsprofiler fra hele verden, og uanset om du er nybegynder eller øvet indenfor vin, kan vi forsikre dig om, at du kan finde noget, du vil nyde.

Find vine fra Ribera del Duero i flere prisklasser

Du finder både gode hverdagsvine og mere eksklusive vine fra Ribera del Duero. Det betyder også, at du finder vine i flere forskellige prisklasser. Du kan dog altid være sikker på, at Cornesa leverer det bedste til dine smagsløg, og vi hjælper altid med at finde den rigtige vin - uanset anledningen.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.