Vin til festen

Personlig vejledning - book vinhandleren

Den gode vært vil altid sine gæster det bedste. Hertil hører naturligvis den rigtige vin til den nænsomt forberedte og ikke mindst grundigt tilberedte middag. Det kan dog være vanskeligt at få det hele til at gå op i en højere enhed. Vi tilbyder derfor personlig vejledning i parring af vine til netop din menu.

Står du og skal holde bryllup, konfirmation eller andre store fester, vil det være en fordel at aftale en tid med os i forvejen. Så har vi afsat tid til at finde vinene til netop din fest. Ring gerne på 8612 5520.

Nedenfor finder du forslag på vine der oplagt til bryllups- eller konfirmationsmenuerne. 

Vin til festen
pr. side

24 varer

Faldende orden

24 varer

Skal du holde fest? Så find vinen her. Hos Vinkyperen har vi et stort udvalg af vin til fest. Når du køber vin hos os, kan du være sikker på, at kvaliteten er i orden. Vi udvælger vinene i vores sortiment nøje uanset prisklassen, for vi vil ikke gå på kompromis med vores kunders smagsoplevelse. Her på siden har vi samlet nogle udsøgte vine, der er oplagte at servere til enhver festlig middag. Så kan du nemt bestille vin til din fest online. Har du brug for hjælp til at vælge det helt rigtige, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os. Du kan også besøge os i butikken, der ligger tæt på Aarhus centrum. Vi hjælper dig meget gerne med at finde de rigtige vine, der bidrager til at gøre din forestående fest til en succes.

Find vin til din fest

Når der står fest på menuen, skal vinen helst ramme plet. Måske har du allerede en idé om, hvilke vine du vil servere til din fest. Måske har du menuen på plads, men kunne godt bruge nogle gode råd til, hvilke vine der bedst komplimenterer maden. I begge tilfælde kan vi guide dig i retning af velsmagende vin. Vi hjælper gerne med at udvælge de helt rigtige vine til en vinmenu, der passer til serveringerne og bringer det bedste frem i retterne. Vi tilbyder også lækre alkoholfri vine. Det kan være en rigtig god idé at købe lidt alkoholfri vin til din fest, hvis du ved, at en del af gæsterne ikke drikker alkohol, for eksempel på grund af graviditet eller amning, af religiøse hensyn eller blot fordi, de ikke ønsker at drikke.

Vin til bryllup

For mange brude og gomme er brylluppet den største fest af alle. En bryllupsfest er bare unik sammenlignet med alle andre fester - og så skal mad og vin også helst være derefter. Heldigvis er du det rette sted, hvis du leder efter unikke vine. Hos Vinkyperen importerer vi nemlig selv de fleste vores vine direkte fra producenterne. Det betyder, at du ikke nødvendigvis kan finde vinene fra vores sortiment alle mulige andre steder. Samtidig tilbyder vi kyndig vejledning i alle vores vine. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilke vine du skal servere til dit bryllup. Vi kan guide dig i forhold til de bedste vine til netop jeres bryllupsmenu, og hvor meget vin, I får brug for.

Hvor meget vin skal du købe?

Mængden af vin er noget af det, som mange mennesker har svært ved at vurdere, når der skal købes stort ind til fest. For hvor meget skal du regne med, at hver person drikker? I vores FAQ herunder kan du finde nogle gode pejlemærker for, hvor meget vin du bør købe til din fest.

FAQ

Vores FAQ er med udgangspunkt i, at du serverer mousserende vin til velkomst, hvidvin til forretten, rødvin til hovedretten og dessertvin til desserten. Følger du disse retningslinjer, er du ret sikker på ikke at løbe tør for vin til festen.

    *Hvor meget vin til fest?

Bobler: Et til to glas per person. Hvidvin: To glas per person. Rødvin: To til fire glas per person. Dessertvin: Et glas per person. Der er naturligvis forskel på, hvor meget vin dine gæster drikker afhængigt af anledningen og tidspunktet.

    *Hvor meget vin til bryllup?

Bobler: To glas per person. Hvidvin: To glas per person. Rødvin: Fire glas per person. Dessertvin: To glas per person.

    *Hvor meget vin til konfirmation?

Bobler: Et glas per person. Hvidvin: To glas per person. Rødvin: Tre glas per person. Dessertvin: Et glas per person.

    Til en barnedåb søndag formiddag vil dine gæster som regel drikke mindre end til en rund fødselsdag lørdag aften. Det er altid godt at have med i dine overvejelser, når du vurderer, hvor meget vin, du har brug for. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.